T3QM: Three Questions Model

T3QM wil aspirant ondernemers, met verschillende achtergronden en die geen toegang hebben tot traditionele ondersteuning, helpen bij het praktisch ontwikkelen van hun bedrijfsidee.

T3QM: Three Question Model voor ontwikkeling van sociale ondernemers –

 

T3QM wil aspirant ondernemers, met verschillende achtergronden en die geen toegang hebben tot traditionele ondersteuning, helpen bij het praktisch ontwikkelen van hun bedrijfsidee. Dit willen we doen door de bedrijfsontwikkeling te bekijken vanuit de markt, de ondernemer en de stappen die nodig zijn om een bedrijf te starten en werkgelegenheid te creëren. Het is een nieuwe en unieke tool waarmee ondersteuning op maat kan worden aangeboden die de lokale gemeenschap en economie kan versterken.

 

In T3QM staan drie vragen centraal als start van het ondernemersleertraject:

Wat verkoop je?

Aan wie?

Voor hoeveel?

 

Vanaf dit startpunt, zullen er allerlei bedrijfsscenario’s, leermaterialen en real life bedrijfservaringen worden behandeld. Gedurende het hele traject is het doel om ondernemende vaardigheden en competenties te ontwikkelen, ambities te verhogen door voortdurende ondersteuning van mensen die dezelfde reis hebben gemaakt en een nieuwe onderneming en baan te creëren voor de leerling.

 

Voor T3QM werkt Inqubator Leeuwarden samen met 5 partners: Bridging to the Future (Verenigd Koninkrijk), het Instituut voor Ondernemerschapsontwikkeling (Griekenland), het Instituut voor Europees Sociaal Ondernemerschap en Innovatief Onderzoek (Litouwen), JO Consuling (Italië) en Stichting Promotie Ondernemende Initiatieven (Malta).

 

Wilt u meer weten over dit project? Kijk op www.3questionsmodel.eu of neem contact op met Nynke.

Inqubator Leeuwarden