Programma’s

Inqubator Leeuwarden is er voor iedereen die in Leeuwarden onderneemt of wil gaan ondernemen. We hebben hiervoor verschillende programma’s ontwikkeld zodat we naadloos aan kunnen sluiten op jouw wensen en behoeften.

Ondernemer op zoek naar

support & desk

Ben jij al gestart en op zoek naar hulp om verder te ontwikkelen? Wij helpen innovatieve, schaalbare en circulaire starters door business development, ondersteuning en een werkplek te bieden in de Kanselarij om verder te groeien.

€ 150,- p.m.Bekijk dit programma

Ondernemer op zoek naar

support

Ben jij al gestart en op zoek naar hulp om verder te groeien? Wij helpen innovatieve, schaalbare en circulaire starters door te assisteren bij business development en door ondersteuning en contacten te bieden. "We rise by lifting others." - Robert Ingersoll

€ 50,- p.m.Bekijk dit programma

Onze faciliteiten

 • icon
  Kantoorruimte

  Een inspirerende en bruisende kantoortuin in de Kanselarij in Leeuwarden. In de historische context van een van de mooiste panden van Friesland ontmoeten duizenden mensen elkaar en ontstaan er nieuwe verbindingen die de ondernemende en innovatieve kracht van Friesland vergroten.

 • icon
  Vergaderruimtes en presentatiezalen

  Binnen de Kanselarij zijn tal van vergaderruimtes en presentatiezalen waar je al inqubatee gebruikt van mag maken. Dus wil je klanten ontvangen of vergaderen met een groep mensen? Dit kan in één van de zeer representatieve ruimtes van het pand.

 • icon
  Uitstekende randvoorwaarden

  Bij Inqubator heb je 24/7 toegang tot je werkplek. In het pand is snel glasvezelinternet beschikbaar en is onbeperkt koffie/thee te verkrijgen.

 • icon
  Netwerk

  Een van de belangrijkste voordelen van je deelname aan Inqubator is het grote netwerk van partners dat je ter beschikking wordt gesteld.

facilities

"Voor mij als studentondernemer was Inqubator een perfecte plek om te werken aan mijn bedrijf. Het aanbod van workshops en coaching was voor mij erg waardevol naast de super gave plek in het centrum van Leeuwarden! Zo kon ik naast mijn studie alvast mijn bedrijf opzetten." www.belieff.com  

Alumni Rick van Geloven

Belieff

Inqubator Leeuwarden