Ons team

Inqubator wordt gerund door een team van enthousiaste professionals met een hart voor ondernemerschap. Hieronder meer over wie we zijn en met wie je het beste contact kunt opnemen.

Lennard Drogendijk

Lennard is de ondernemer en coach van Inqubator. Met zijn jarenlange ervaring als zelfstandig ondernemer van een groeiende organisatie heeft Lennard alle facetten van ondernemer bij de hand gehad. Hij deelt graag zijn kennis met jou tijdens de maandelijkse intervisie en de maandelijkse coachinggesprekken die jullie hebben. Wanneer het nu gaat over het inschrijven van je bedrijf, het bepalen van de verkoopprijs, het schrijven van je businessplan of het aanvragen van subsidies, Lennard weet er alles van en helpt je graag verder.

 

E-mail Lennard


Lucas van der Meulen

Wanneer je vragen hebt of er iets geregeld moet worden, dan klop je aan bij Lucas. Als projectleider van Inqubator regelt hij alles op het gebied van de masterclasses, workshops en evenementen. Hij houdt in de gaten of je op het juiste pad blijft met je bedrijf en schakelt Lennard of een van onze partners in om je te helpen wanneer je vastloopt. Lucas regelt ook de maandelijkse intervisie waarbij de ondernemers elkaar helpen met hun vragen over ondernemen.

 

E-mail Lucas


Bertwin Kampman

Inqubator Leeuwarden werkt nauw samen met de onderwijsinstellingen in Friesland. Deze samenwerkingen worden geïnitieerd en onderhouden door Bertwin. Samen met de onderwijsinstellingen worden er ondersteunende workshops ontwikkeld voor de keuzedelen ondernemerschap voor het MBO en kunnen HBO en MBO studenten afstuderen binnen hun eigen bedrijf binnen Inqubator Leeuwarden.

 

E-mail Bertwin


Marie-jetske Lettinga

Inqubator Leeuwarden werkt samen met incubators en onderwijsinstellingen in Europa. Deze Europese samenwerkingsverbanden worden o.a. geïnitieerd en uitgevoerd door Marie-jetske. Marie-jetske is contactpersoon voor de Europese projecten SESAME over sociaal ondernemerschap en MASTER over ondernemerschap voor studenten.

Naast haar activiteiten voor Inqubator Leeuwarden is Marie-jetske werkzaam als Project Manager bij Business Development Friesland.

 

E-mail Marie-jetske


 

Nynke de Jager

Nynke ondersteunt het management van Inqubator Leeuwarden. Wil je een afspraak maken met Lennard, Lucas of Bertwin, dan kun je bij Nynke aankloppen. Ook verzorgt Nynke de financiën van Inqubator Leeuwarden.

Daarnaast ondersteunt Nynke de directie, projectmanagers en het bestuur van Business Development Friesland. Ook is Nynke voor EEN North actief voor het Enterprise Europe Network.

 

E-mail Nynke


Sasha Dijkstra

Inqubator Leeuwarden werkt samen met incubators en onderwijsinstellingen in Europa. Deze Europese samenwerkingsverbanden worden o.a. geïnitieerd en uitgevoerd door Sasha. Sasha ondersteunt Marie-jetske bij onze Europese projecten.

Naast haar activiteiten voor Inqubator Leeuwarden is Sasha werkzaam als Project Management Assistent bij Business Development Friesland.

 

E-mail Sasha

Inqubator Leeuwarden