Programma voor ondernemers

Inqubator heeft een speciaal programma ontwikkeld die je verder helpt met het opzetten of laten groeien van je bedrijf.

Wil je je eigen bedrijf gaan starten? Of ben je al gestart? Dan kan Inqubator je verder helpen met het opzetten of laten groeien van je bedrijf. Voor ondernemers die fulltime met hun eigen bedrijf aan de slag willen gaan heeft Inqubator een speciaal programma ontwikkeld waarbij het Business Model Canvas (BMC) wordt gebruikt om je bedrijf inzichtelijk te maken.

 

Je hebt als ondernemer iedere week een afspraak met het team van Inqubator. De ene week spreek je met de projectleider van Inqubator over je Businessmodel en stel je milestones vast waar je gedurende de komende 2 weken aan gaat werken. De week hierop spreek je met onze Business Development specialist om dieper in te gaan op waar je aan werkt en de knelpunten aan te pakken waar je tegenaan loopt.

 

Naast deze gesprekken mogen ondernemers zonder extra kosten gebruik maken van alle activiteiten die Inqubator organiseert. Iedere laatste donderdag van de maand vindt de intervisie plaats waarbij de ondernemers elkaar meenemen in de genomen stappen van de afgelopen maand en elkaar coachen en verder helpen.

 

Inqubator heeft een groot netwerk van partners om zich heen verzameld om de ondernemers zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen bij het laten groeien van hun onderneming. Hierbij valt te denken aan accountants, juristen, marketeers, investeerders, business developers etc. Al onze partners dragen starters een warm hart toe en helpen je tegen een sterk gereduceerd tarief met specifieke vragen die je hebt.

Inqubator Leeuwarden