Ondersteuning voor startups

Inqubator biedt een bruisende werkplek in het monumentale pand 'de Kanselarij' dat speciaal is ingericht om innovatieve, schaalbare en circulaire bedrijven te laten groeien.

Ben jij een innovatief, schaalbaar en/of circulair bedrijf gestart? Dan kan Inqubator je verder helpen met de groei van je bedrijf. Voor ondernemers die fulltime met hun eigen bedrijf aan de slag willen, biedt de werkplek ondersteuning aan de hand van programmering door ze te koppelen aan acceleratie programma’s. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van: coaching vanuit de Kanselarij, andere startende innovatieve ondernemers waar je kennis, netwerk en energie mee kunt delen.

Door gebruik te maken van deze levendige werkplek ontstaan makkelijk nieuwe contacten, vinden inspirerende gesprekken plaats en worden adhoc uitdagingen aangegaan en opgelost.

Naast deze gesprekken mogen ondernemers zonder extra kosten gebruik maken van alle activiteiten die Inqubator organiseert. Iedere laatste donderdag van de maand vindt de intervisie en borrel plaats waarbij de ondernemers elkaar meenemen in de genomen stappen van de afgelopen maand en elkaar coachen en verder helpen. 

“Work hard, have fun, make history” -Jeff Bezos

Inqubator heeft een groot netwerk van partners om zich heen verzameld om de ondernemers zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen bij het laten groeien van hun onderneming. Hierbij valt te denken aan accountants, juristen, marketeers, investeerders, business developers etc. Al onze partners dragen starters een warm hart toe en helpen je tegen een sterk gereduceerd tarief met specifieke vragen die je hebt.

 

Inqubator Leeuwarden