INVEST

Inqubator Leeuwarden is sinds 2016 partner geworden van het INVEST initiatief. INVEST richt zich specifiek op micro bedrijven en gaat hen helpen hun kennis en inzichten op het gebied van financiën te verbeteren.

Praktische tools en materialen over financieel management voor microbedrijven – 

 

Inqubator Leeuwarden is sinds 2016 partner geworden van het INVEST initiatief. Dit initiatief is gestart door het Mediterranean Bank Network uit Malta en partners uit meerdere Europese landen hebben zich aangesloten.

 

INVEST richt zich specifiek op micro bedrijven en gaat hen helpen hun kennis en inzichten op het gebied van financiën te verbeteren. Een behoorlijk aantal ondernemers en zzp’ers vindt het niet eenvoudig om hun zakelijke en persoonlijke financiën goed op orde te hebben.

 

Wij hebben als doel hun kennis op dit gebied te verbeteren en hen hierbij te voorzien van praktische hulpmiddelen hiervoor. Hiermee kunnen ze betere beslissingen nemen op het gebied van debiteurenbeheer, cash flow management, investeringen aantrekken, budgetramingen opstellen, het scheiden van persoonlijke en zakelijke inkomsten, kosten en uitgaven etc.

 

Neem contact op met Marie-jetske voor meer informatie over INVEST of ga naar http://www.investproject.eu

 

Inqubator Leeuwarden