Programma voor studentontdernemers

Speciaal voor studenten die willen ondernemen hebben we een programma ontwikkeld dat aansluit bij de wensen en behoeften van parttime ondernemers.

Speciaal voor studenten die willen ondernemen hebben we een programma ontwikkeld dat aansluit bij de wensen en behoeften van parttime ondernemers. We maken gebruik van het Business Model Canvas (BMC) om inzicht te krijgen in jouw bedrijf, om je te laten zien aan welke verschillende onderdelen je aandacht aan moet besteden om te kunnen starten en te groeien. We gaan met je op zoek naar antwoorden op vragen als wie je klanten zijn, hoe je ze gaat bereiken en houden, waarmee je product zich onderscheidt van de concurrentie en nog heel veel meer.

 

Je hebt iedere 2 weken een afspraak met het team van Inqubator om je bedrijf inzichtelijk te maken via het BMC en wanneer dit klaar is stel je iedere 2 weken nieuwe milestones die je samen afspreekt om te halen voor de volgende bijeenkomst. Zo zorgen we ervoor dat je gestructureerd werkt aan het opzetten van je bedrijf en goed nadenkt over de stappen die je neemt en waarom je die stappen neemt.

 

Studentondernemers kunnen zonder extra kosten deelnemen aan alle bijeenkomsten en kennissessies die Inqubator organiseert. Iedere laatste donderdag van de maand vindt de intervisie plaats waarbij de ondernemers elkaar meenemen in de genomen stappen van de afgelopen maand en elkaar coachen en verder helpen.

 

Door onze structurele samenwerking met de Kennisinstellingen van Leeuwarden kunnen we studenten aan de Inqubator deel laten nemen voor slechts 20 euro per maand.

Inqubator Leeuwarden